Exclusieve Gietvloeren - Ode aan de vloer

De beste gietvloer van eigen bodem

 

Een gietvloer zet de toon in uw huis. De naadloze gietvloer van Ode geeft uw interieur direct een sfeervolle en strakke uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende vloertypen: egaal, betonlook-effect, industrieel en met parelmoer-effect. Bovendien is de Ode gietvloer verkrijgbaar in vele kleurvarianten, van verrassend fris tot stijlvol donker.

Met Ode kiest u voor een gietvloer van eigen bodem. Alle Ode gietvloeren worden in Nederland geproduceerd van het beste materiaal en door eigen vakmensen van Ode gelegd. Gietvloeren zijn inmiddels overal verkrijgbaar, maar geen enkel bedrijf heeft zoveel ervaring als Ode aan de Vloer. U haalt met Ode dus de beste gietvloer in huis. Ode gietvloeren zijn slijtvast, 100% UV bestendig, blijvend elastisch, geluiddempend, warmtegeleidend, naadloos vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen. Bovendien vergt een Ode gietvloer weinig onderhoud.

Met Ode maakt u bovendien een milieubewuste keuze. Een Ode gietvloer wordt niet alleen duurzaam gemaakt, maar gaat ook nog eens jaren mee.

 

Facebook Twitter