Nieuws
Hieronder vindt u het laatste nieuws van Ode aan de Vloer.  • Testimonial - Wonen in een kerk

  "Het wonen in een kerk moet je het gevoel geven dat je je thuis voelt. Maar eigenlijk vind ik dat nog niet het belangrijkste, je moet ook door de ruimte gestimuleerd worden", aldus Bas van der Heide. Nieuwsgierig naar hoe de Ode vloeren daaraan bijdragen? Kijk dan snel verder!

   

   

   

   


 • Deelname vt wonen&design beurs 2017 - RAI Amsterdam

  De VT wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Ode aan de vloer neemt wederom deel aan deze inspirerende woonbeurs. De beurs wordt gehouden van 3 t/m 8 oktober 2017 in de RAI in Amsterdam.
  Wij nodigen u uit om onze stand te bezoeken, ons standnummer is 10-013.
   

   

   


 • Deelname Design District 2017 - Van Nelle fabriek Rotterdam

  Wij nemen wederom deel aan Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. De 15e editie van het vakevenement is op 7, 8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ons standnummer is V10, wij zien u graag.
   

   

   


 • Deelname EigenHuis (ver)Bouwen+Inrichten beurs - Vooraarseditie in de Jaarbeurs

  Wij nemen wederom deel aan de beurs Eigen Huis Verbouwen + Inrichten in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is van 17 t/m 19 maart 2017. Wij nodigen u uit om onze stand te bezoeken, ons standnummer is D1.68.
   

   

   


 • The art of living: Modern wonen tussen de koeien

   


 • Laat u inspireren in Hendrik-Ido-Ambacht

  Ode creëert voor u de perfecte match tussen uiterlijk en beleving. Ode vloeren zijn meer dan mooi alleen, qua duurzaamheid en functionaliteit overtreffen ze elke andere vloer. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie in Hendrik-Ido-Ambacht waar we u graag rondleiden. Een inspirerende ruimte waar design en functionaliteit samenkomen, hier kunnen we u ons brede assortiment aan kleuren en mogelijkheden tonen.
  Met het in gebruik nemen van onze nieuwe locatie in Hendrik-Ido-Ambacht is de showroom in Toonkamer in Utrecht komen te vervallen. Wij hebben 10 jaar lang met plezier de Ode vloeren tentoongesteld in de Toonkamer.

   

   


 • Ode aan de Vloer bekent kleur

  Ode aan de Vloer introduceert een nieuw palet aan kleuren. 19 kleuren worden toegevoegd aan de collectie. Van verrassend helder en fris tot diep, stijlvol donker. De nieuwe kleuren doen het uitstekend in een stijlvol interieur.