Neem contact met ons op

Ook ervaren hoe een Ode gietvloer er uitziet, hoe het aanvoelt en wat kleur voor effect heeft op uw woongenot? Wij nodigen u graag uit in onze stijlkamer in Hendrik-Ido- Ambacht. Een inspirerende ruimte waar design en functionaliteit samenkomen en waar we ons brede assortiment aan kleuren en mogelijkheden tonen. De stijlkamer is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

Maak een afspraak

Adres

Ode aan de vloer
Nijverheidsweg 37
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Volg ons


Laurent Kramps

Ode is mijn passie

Sinds de oprichting in 2005 heeft co-founder Laurent Kramps Ode op de kaart gezet. Laurent geeft heldere en duidelijke vloeradviezen. Het afgelopen decennium heeft Laurent bij menig woning meegedacht als het gaat om de inrichting in combinatie met de vloer. Eenvoud in inrichting is één van zijn drijfveren. Hij laat zich graag inspireren door kunstenaars zoals Corneille en Salvadore Dali.

Neem contact op

Inspiratie?

Vraag de Ode brochure aan

Brochure aanvragenMeer informatie?

Bezoek onze stijlkamer

Bekijk de Ode gietvloeren in onze stijlkamer in Hendrik-Ido-Ambacht. Een inspirerende ruimte waar design en functionaliteit samenkomen en waar we ons brede assortiment aan kleuren en mogelijkheden tonen. De stijlkamer is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

Maak een afspraak

Contact

Brochure aanvragen

Inspiratiepakket

Afspraakformulier

Offerte aanvragen