Ruim 50 jaar ervaring in gietvloeren

Ode aan de Vloer heeft ruim 50 jaar ervaring in gietvloeren. Het gehele proces hebben wij in eigen hand; van ontwikkeling en productie tot en met het aanbrengen van de gietvloer. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Achter ons bedrijf staat Bolidt Kunststoftoepassing dat in 1964 begon met het duurzaam produceren van gietvloeren voor de industriële markt. Inmiddels is Bolidt een wereldspeler en heeft het bedrijf een uitstekende naam onder architecten. De ruime ervaring, liefde, milieubewustheid, innovaties en geheimen hebben wij verwerkt in Ode gietvloeren: uw garantie op een prachtige slijtvaste en duurzame gietvloer die jarenlang meegaat.

Ontdek meer

Onze vakkennis, uw zekerheid

Met een Ode gietvloer weet u waar u aan toe bent. Omdat wij de productie en het aanbrengen van de vloer in eigen hand hebben, heeft u alle zekerheid.

Van Hollandse bodem
Een Ode gietvloer is een volledig Nederlands product. Uw gietvloer wordt in Hendrik-Ido-Ambacht geproduceerd. 

Nog meer zekerheid? Ode is een beproefd concept. Duizende vierkante meters hebben we inmiddels gelegd. In diverse woningen, kantoren, showrooms en theaters. Overal. Wereldwijd.

Meer dan 50 jaar ervaring
4 unieke vloerlijnen
Meer dan 50 kleurvarianten
Meer dan 100.000 m² gelegde vloeren

Een Ode gietvloer
zet de toon in uw huis

Meer informatie?

Bezoek onze stijlkamer

Bekijk de Ode gietvloeren in onze stijlkamer in Hendrik-Ido-Ambacht. Een inspirerende ruimte waar design en functionaliteit samenkomen en waar we ons brede assortiment aan kleuren en mogelijkheden tonen. De stijlkamer is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

Maak een afspraak

Contact

Brochure aanvragen

Inspiratiepakket

Afspraakformulier

Offerte aanvragen